TECHNET MEDIA TELECOM Partnerem Platinum NFON
TECHNET MEDIA TELECOM jest Partnerem Platinum NFON w zakresie dostarczania rozwiązań telefonii biznesowej w chmurze.
2016-08-09, 22:11

NFON proponuje rozwiązanie telefoniczne dostosowane do Państwa potrzeb. Można zadzwonić do oddziału swojej firmy jednym kliknięciem myszki, w każdym miejscu móc odbierać połączenia na swój numer służbowy. Nie ma potrzeby inwestowania w sprzęt instalowany w biurze ani podpisywania długich i kosztownych kontraktów serwisowych. NFON zwiększy wydajność do 75% i zmniejszy koszty do 50%.

NFON to europejski (i polski) operator telefonii biznesowej w chmurze.

• NFON AG Niemcy założony w 2007
  • NFON GmbH Austria założony w 2009
  • Ponad 10,000 firm-klientów
  • Szeroka obecność w Europie
  • Światowy zasięg
  • 150 pracowników
  • Podwojone centra danych dużej wydajności w Niemczech
  • Jedyny dostawca skalowalnego rozwiązania telefonicznego w chmurze dla biznesów od 2 do 249 000 pracowników!
  • NFON to jedyny operator w Polsce oferujący jednolite usługi firmom posiadającym oddziały w całej Europie.

Nigdy więcej lokalnych systemów telefonicznych. Nigdy więcej długoterminowych umów serwisowych. Płać tylko dla numery, których rzeczywiście używasz. To właśnie NFON Cloud Telephone System. To jest proste: wszystko, czego potrzebujesz to dobre łącze internetowe, które spełnia podstawowe warunki. Wystarczy podłączyć urządzenia zaaprobowane przez NFON i gotowe. Ponad 150 funkcjonalności systemu telefonicznego wysokiej klasy staje się natychmiast dostępnych.

TECHNET-MEDIA-NFON-platinum-partner
Poznaj NFON